Zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers via Search Engine Optimization

Wil je online autoriteit krijgen binnen je branche, of het bezoekersaantal van je website verhogen? Trend Development helpt jouw bedrijf hoog te scoren in de zoekresultaten van online zoekmachines.

Met meer dan 8 jaar ervaring binnen zoekmachine optimalisatie brengt dit creatieve SEO bureau jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Naast de onsite SEO optimalisaties, is Trend Development gespecialiseerd in creatieve Linkbuilding. Trend denkt met je mee, creëert unieke content die online verspreid wordt bij relevante sites en realiseert daarmee waardevolle links naar jouw website. Bekijk bijvoorbeeld onze Linkbuilding Matrix, waarin 25 linkbuilding technieken staan die wij inzetten om jou hoger te laten Ranken in Google. 

Trend Developement zorgt ervoor dat je jouw online marketing budget optimaal kan besteden doordat wij samenwerken met getalenteerde junioren in combinatie met ervaren senior SEO specialisten. Geen hoge kosten dus, maar wel het beste resultaat! Vraag hiernaast een gratis Quickscan aan voor een gratis SEO advies.

Waarom SEO?

Eén van de beste manieren om bezoekers op jouw website te krijgen, is door een hoge organische positie in de zoekresultaten. Mensen zoeken ergens naar en jij vervult het antwoord op die vraag. Op een natuurlijke manier speel je in op de zoekintentie van de bezoeker. In plaats van adverteren waarbij je hoopt dat mensen op de advertentie klikken. Een hoge positie is hierbij van belang, want de meeste mensen klikken alleen de bovenste 3 zoekresultaten aan.

Voordelen van SEO

 • Beter scoren dan je concurrenten > online autoriteit bouwen
 • Hoge posities in Google geven meer vertrouwen bij bezoekers
 • Mensen klikken vaker op organische resultaten dan op Google advertenties
 • Meer bezoekers op je site wat kan leiden tot verhoging van conversies

Stappenplan voor meer bezoekers met SEO:

 1. Trend analyseert het online landschap waarin jouw bedrijf zich bevindt.
 2. Samen bespreken we de SEO kansen en kiezen de tools die nodig zijn.
 3. We gaan aan de slag met de juiste mix aan optimalisatie activiteiten.
 4. We stellen een plan op om de vindbaarheid te onderhouden.

Voer hieronder je domeinnaam in. We sturen je vervolgens een gratis quickscan toe met de kansen voor een betere vindbaarheid in Google.

Gratis SEO Analyse?

Contact

Trend Development B.V.
Keizersgracht 676
1017 ET Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 - 737 19 25

 • KvK: 34334763
 • ABN AMRO: 56 12 61 970
 • IBAN: NL21ABNA0561261970
Email: info@trenddevelopment.nl