Snel en goedkoop een website maken met WordPress

Wil je voor een lage investering én korte doorlooptijd een zeer professionele website in de eigen Look and Feel? Een website welke technisch continue zal voldoen aan de laatste standaarden, zeer goed wordt geïndexeerd door Google, volledig SEO proof  én Responsive is voor Tablet en Mobiel? Een website maken met WordPress zou dan wel eens een goede oplossing kunnen zijn.

Voordelen van een website maken met WordPress

 1. WordPress wordt continue geoptimaliseerd door een groep developers
 2. Met duizenden WordPress thema’s voor ieder wat wils
 3. WordPress wordt zeer goed geïndexeerd door Google
 4. Uitbreiding is makkelijk met handige plugins
 5. Makkelijk persoonlijk te maken via het Content Management Systeem
 6. Social Media is eenvoudig geïnstalleerd
 7. Responsive voor mobiel en Tablet
 8. Lage kosten

1) WordPress wordt continue geoptimaliseerd door een groep developers

Door een grote groep developers wordt er continue gewerkt aan het verbeteren van WordPress. Zo zijn er circa 8 updates per jaar welke met 1 klik op de muis live zijn. Hierdoor wordt WordPress bij elke update beter en gebruiksvriendelijker. Dit is waarom een WordPress website vaak wordt verkozen boven andere systemen zoals Drupal, Jumbla en Weebly.

2) Met duizenden WordPress thema’s voor ieder wat wils

Als schil over de WordPress back-end kan je kiezen voor een front-end Template, ook wel een thema genoemd. Van de duizenden beschikbare thema’s zit er altijd wel een mooi exemplaar tussen. Kies daarbij voor een thema welke regelmatig wordt geüpdate door de achterliggende aanbieder/developers. Dat zijn over het algemeen de wat populairdere thema’s. Een handige site om de verschillende premium WordPress thema’s te bekijken vind je hier.

3) WordPress wordt zeer goed geïndexeerd door Google

WordPress heeft het vertrouwen van Google als een van ’s werelds meest gebruikte systemen. Op het moment dat je een nieuw artikel online zet, wordt deze direct door Google geïndexeerd en verschijnt deze direct in de zoekresultaten.

4) Uitbreiding is makkelijk met handige plugins

Je kunt je WordPress website makkelijk uitbreiden met keuze uit meer dan 31 duizend plugins. Dit zijn zowel gratis als betaalde plugins. Er zijn bedrijven welke geld verdienen met het maken, aanbieden en continue optimaliseren van WordPress tools. Denk hierbij aan handige SEO- of Google Analytics-tools. Klik hier voor alle plugins.

5) Makkelijk persoonlijk te maken via het Content Management Systeem

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) wat makkelijk persoonlijk te maken is. Dit komt omdat WordPress zo gebruiksvriendelijk is. Hierdoor heb je snel een persoonlijke website in een kwestie van tijd!

6) Social Media in WordPress eenvoudig geïnstalleerd

Met een plug-in is het zeer gemakkelijk om Social Media op je site te installeren. Klik hier voor de beste Social Media plugins.

7) Responsive voor mobiel en Tablet

Jullie doelgroep zal jullie website ook via mobiel of tablet willen bekijken. Kies daarom een WordPress template welke Responsive is. Dit wordt weergegeven bij de specificaties van het thema. Bekijk voor de zekerheid ook of de achterliggende organisatie wat langer bestaat en hoeveel templates ze al hebben verkocht om de continuïteit te kunnen bepalen. Want wanneer er een nieuwe device op de markt komt met andere scherm afmetingen of resolutie, zal een succesvolle partij eerder in staat zijn om de door jouw gekozen template hiervoor te updaten.

8) Lage kosten

Een website maken met WordPress kost weinig! Er zijn erg veel templates die niks kosten, dit geldt ook voor de plug-ins. Wel is het zo dat je bij een betaalde versie meer mogelijkheden hebt voor je site. Maar een goede professionele WordPress template heb je al voor 50 dollar. De investering in een template is dus klein!

Nadelen van WordPress

Een website maken met WordPress heeft ook een aantal nadelen:

 1. Updates     
 2. Onveiligheid           
 3. Traagheid
 4. Niet samenwerken van plugins en thema’s

A. Updates

WordPress wordt regelmatig in een jaar geüpdate. Daarom is het noodzakelijk dat je WordPress blijft updaten.

B. Onveiligheid

WordPress wordt door ongelofelijk veel mensen en organisaties gebruikt. Dat maakt het aantrekkelijk voor hackers. Vaak proberen deze met een opening reclame of spam te verspreiden.

C. Traagheid

Wanneer er teveel plugins geïnstalleerd zijn op de website kan het zijn dat deze traag wordt. Met verstand van plugins is dit makkelijk te voorkomen.

D. Niet samenwerken van plugins en thema’s

Sommige plugins zijn niet helemaal compatible met WordPress thema’s. Het is daarom verstandig het juiste thema te kiezen. Met verstand van plugins is dit makkelijk te voorkomen.

Trend Development beschikt over de ervaring en kunde om deze nadelen tot een uiterste te minimaliseren.

STAPPENPLAN OM BINNEN ENKELE WEKEN EEN WORDPRESS WEBSITE LIVE TE HEBBEN

 • Zet je wensen en eisen op papier
 • Maak een shortlist met verschillende WordPress templates die daarbij passen
 • Kies een bijpassend thema

TIP: selecteer ook eens op populariteit, dan komen de meest gebruikte en ondersteunde thema’s bovendrijven. 

Binnen een maand kan Trend Development jullie website opzetten;

 • We zetten jullie content over, voegen jullie logo, huisstijl elementen en kleuren toe
 • Waar nodig optimaliseren we de teksten voor SEO door bijvoorbeeld koppen toe te voegen en betere URL’s toe te passen (en maken waar nodig Redirects)
 • We geven bijvoorbeeld uitleg over Google Analytics voor een goede meetbaarheidEn zo kan Trend binnen 4 weken en voor circa €2.000,- een professionele site voor je opzetten!

VOORBEELD CASE EIGEN TRENDDEVELOPMENT.NL WEBSITE

Oude Trenddevelopment.nl website voldeed niet meer

Onze oorspronkelijke website hadden wij een aantal jaar geleden gebouwd maar vonden hem niet meer mooi en uit de tijd. Ook kostte het relatief veel tijd om nieuwe content en functionaliteit toe te voegen en was de site niet goed leesbaar op de mobiel en tablet.

Oorspronkelijke design Trenddevelopment.nl:

Keuze van het WordPress thema Udesign

Nadat we verschillende wensen en eisen hadden opgesteld waar onze site aan moest voldoen, begon onze zoektocht. Binnen slechts een paar uurtjes hadden we al beet! Het thema dat kwam bovendrijven die perfect aansloot bij onze wensen was het thema U-design. Een thema welke voldoet aan de laatste technologieën.

Definitieve website in 3 weken live!

Met het thema U-design heeft Trend deze website in circa 4 weken opgezet. Naast onze manuren, waren we slechts 55 dollar kwijt voor het design en enkele tientjes voor diverse extra tools. Een website maken met WordPress is dus makkelijk! Bekijk www.trenddevelopment.nl en oordeel zelf wat je ervan vindt!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen van een eigen WordPress website.

Geef een reactie


Contact

Trend Development B.V.
Keizersgracht 676
1017 ET Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 - 737 19 25

 • KvK: 34334763
 • ABN AMRO: 56 12 61 970
 • IBAN: NL21ABNA0561261970
Email: info@trenddevelopment.nl